تبلیغات
گالری شیک پوشان - آموزش شیرینی پزی مدل درسایت بانو آنلاین
شیک لباس ،مدل لباس مجلسی|مدل لباس 2013||مدل لباس مجلسی|مدل لباس عروس

آموزش شیرینی پزی مدل درسایت بانو آنلاین

نویسنده :admin
تاریخ:پنجشنبه 3 بهمن 1392-11:54 ق.ظ

آماده سازی: 15 دقیقه       مدت انتظار: 30 دقیقه     مجموعاً: 45 دقیقه مواد اولیه : برای 6 نفر سیب                                            595 گرم (بدون پوست و هسته و خرد شده) دارچین                                         1 قاشق چای خوری نان تورتیلا                                       6 عدد کره                                               115 گرم شکر                                              115 گر ...

ادامه نوشته

آموزش تهیه دسر سیب کاراملی

    آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه مواد لازم: مواد اولیه :برای 9 نفر پودر بیسکوییک 1.5 فنجان شکر 150 گرم شیر [شیر] 1/2 فنجان وانیل 1 قاشق چای خوری سیب 2 عدد (بدون پوست و هسته و نازک ورقه شده) آبلیمو 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 150 گرم دارچین 1 قاشق چای خوری آب 1 فنجان (آب جوش) طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. در یک کاسه پود ...

ادامه نوشته

تهیه بیسکوییت با دوغ و پیازچه

آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 30 دقیقه نکته: از این مقدار مواد اولیه حدودا 14 عدد بیسکوییت بدست می آید. مواد اولیه : دوغ 3/4 فنجان (خنک) پیازچه 1/2 فنجان (خرد شده) آرد 220 گرم آرد ذرت 1/2 فنجان شکر 3 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری کره 115 گرم (خنک و حبه شده + 1 قاشق غذاخوری آب شده) نمک دریایی به مقدار لازم   طرز تهیه: فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) گ ...

ادامه نوشته

آموزش پخت نان با پنیر چدار و فلفل جالاپنو

مواد اولیه : خمیر مایه 1 قاشق چای خوری آب 1 و 3/4 فنجان + 1 قاشق غذاخوری (آب گرم) آرد 440 گرم (+ مقدار بیشتر) نمک 1.5 قاشق چای خوری روغن زیتون 1/4 فنجان فلفل جالاپنو 5 قاشق غذاخوری (3 قاشق با هسته - 2 قاشق بدون هسته - خرد شده) پنیر چدار 1.5 فنجان + 2 قاشق غذاخوری (رنده شده) پنیر پارمسان 3/4 فنجان (رنده شده) تخم مرغ [تخم مرغ] 1 عدد (با 1/16 قاشق چای خوری نمک زده شده) نکته: از این مقدار مواد اولیه 1 قرص نان ب ...

ادامه نوشته

آموزش تهیه زولبیا ی خانگی

  مواد لازم برای شربت: شکر                   ۲فنجان آب                      یک فنجان گلاب                   ۲ قاشق سوپخوری زعفران حل شده    یک قاشق مرباخوری آبلیمو                 یک قاشق مربا خوری طرز تهیه شربت: آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم. مواد لازم برای تهیه زولبیا ...

ادامه نوشته

آموزش تهیه خامه فرم گرفته

چگونگی تهیه ازمباحث بسیار مهمی که اغلب عزیزان علاقمند به هنر شیرینی پزی را دچار مشکل می کند بحث زدن و فرم دهی خامه است . به طوری که بتوان به راحتی از آن برای تزیین کیک استفاده کرد. همان طور که قبلاً گفته شد بسیاری از کیک ها هستند که به تنهایی طعم و مزه مناسبی ندارند و باید به رویه های متفاوت به آن طعم و مزه داد . آنچه ذائقه شما عزیزان می طلبد خامه است که یکی از پرطرفدارترین رویه ها برای کیک به شما می رود. ا ...

ادامه نوشته

آموزش طرز تهیه بامیه

مواد لازم جهت تهیه ی خمیر: تخم مرغ ۲عدد آرد سفید ۸ قاشق غذا خوری روغن جامد یا کره ۲قاشق غذاخوری آب ۱ لیوان جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری شربت ۱قاشق غذاخوری روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم ابتدا طرز تهیه ی شربت: دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا ...

ادامه نوشته

آموزش تهیه رولت ساده

سفیده تخم مرغ را جداگانه خوب به هم می زنیم تا سفت شود. یک دوم شکر را به آن اضافه کرده، خوب به هم می زنیم و بعد از سفت شدن کامل، آن را کنار می گذاریم…   مواد لازم: آرد کاملا سفید                              ۱۰۰ گرم تخم مرغ                                     ۵ عدد شکر                                       ۱۰۰ گرم آب گرم                            ۳ قاشق سوپخوری وانیل                            یک دوم ق ...

ادامه نوشته

تهیۀ زولبیای مصری

زولبیا را همه ما ایرانی‌ها می‌شناسیم. این شیرینی نه تنها در ایران که در مصر و دیگر کشورهای خاورمیانه رواج دارد. در مصر، خمیرهای پفکی سرخ شده در روغن درون شربت قند خیس می‌خوردند تا شیرین شوند. به شربت رنگ غذای قرمز یا زرد نیز اضافه می‌کنند و روی آن دارچین یا شکر می‌پاشند. طرز تهیه نوع مصری زولبیا را در ادامه بخوانید. ...

ادامه نوشته

تهیه شکلات فندقی خانگی

با مخلوط ۴ خوراکی بسیار ساده و در دسترس، شکلاتی خواهید داشت که از خوردنش سیر نمی‌شوید. در ادامه، طرز تهیه شکلات فندقی با اسانس زنجبیل و آلبالو را فرا خواهید گرفت. ...

ادامه نو
منبع : بانو آنلاین


نوع مطلب : سرآشپز 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.